Wees lief voor je prachtige huid !!

30% korting op alle producten

kortingscode :BLACK !!

100% Minerale make-up 

100% Vegan & Dierproefvrij 

Bestel online!

AmiBoCosmetics

Madiha

Ontdek de kracht van de natuur met onze prachtige minerale make-up van AmiBoCosmetics

100% natuurlijk - 100% vegan

Al onze producten bestaan enkel uit puur natuurlijke ingrediënten. Deze bevatten geen dierlijke stoffen en zijn 100% dierproefvrij.

Nog meer voordelen van mineralen en minerale make-up:

Mineralen maken je mooi. Ze voeden, verzorgen, herstellen, vernieuwen en beschermen je huid tegen zonnestralen en vrije radicalen.

Mineralen bevatten van nature een ontstekingsremmend effect, waardoor het voor mensen met een snel geïrriteerde huid een ware must-have is.

Minerale make-up dringt minder diep in de huid dan traditionele make-up, doordat het zich bindt en vermengt met de natuurlijke huidolie en dat is beter. Je huid kan zo nog vrij ademen en de poriën worden niet afgesloten.

Minerale make-up blijft vaak langer zitten dan gewone make-up omdat het pigment van mineralen zich beter hecht. Vanwege de oliebasis kan de make-up ook wel tegen een spatje water.

Bacteriën krijgen weinig kans in minerale make-up, waardoor onze make-up geen bewaarmiddelen bevat. Hierdoor is je make-up veel langer houdbaar.

Heeft u advies nodig welke kleur foundation het beste past bij uw gezicht?

U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren voor een persoonlijk en professioneel advies door een van onze medewerkers.Stuur een selfie, Mail of whatsapp ons een of meerdere foto’s van uw gezicht zodat wij u een deskundig en juist advies kunnen geven.

Locatie

Adres

Zwartven 19, 2910 Essen

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

08:30 uur - 17:00 uur

Zaterdag:

10:00 uur - 17:00 uur

Zondag:

gesloten