Wees lief voor je prachtige huid !!

100% Minerale make-up 

100% Vegan & Dierproefvrij 

Bestel online!

wat kan ik je over Amibo vertellen... buiten het feit dat ik er totaal aan verkocht ben en voor mij super producten zijn.Na vele merken en soms wel erg dure getest te hebben kreeg ik nooit het natuurlijke opgemaakte effect. het leek wel een masker dat ik droeg en glimde als een discobol. het kon nooit snel genoeg terug af van mijn gezicht. tenslotte ben ik al even zo begaan met men huid dat ik verslaafd ben aan men ochtend-en avond reiniginsritueel .alles om een jonge frisse egale huid te hebben .Dus moest ik verder op zoek naar een make up die me dat ook kon geven en licht voelde .zo kwam ik bij Amibo uit .zo veel leuks op de site maar wat nu kiezen en welke minerale foundation .dankzij de liefdevolle helpende dame achter deze producten heb ik een matchende foundation gevonden. door haar kennis heeft ze mij hierdoor geholpen . toch kreeg ik bij mijn bestelling nog enkel staaltjes extra om ui te proberen .wij vrouwen veranderen ook wel eens graag ..soms eens wat bruiner ...sun kissed... dus heb ik eens wat uitgeprobeerd. soms 2 kleuren gebruikt soms door elkaar gemengd. je kan er zoveel mee doen .En voor mij oh zo belangrijk . ik kan er een hele dag mee gaan werken; geen glimmende huid geen masker gevoel en een natuurlijke uitstraling. niets overdreven NO MASK.hierbij heb ik dan nog een mooie kleur blush, een bronzer en oooooohhh de beste mascara ever besteld .ook zoiets ; altijd had ik last van prikkende tranende ogen . nu ik deze van Amibo gebruik geen 1 dag meer last van gehad .wss omdat hier geen chemische brol in zit zoals in de meeste andere wel. buiten het feit dat ik verkocht ben aan deze producten is het nog eens VEGAN en DIERENPROEFVRIJ!!!!!.... heel belangrijk voor mij. ik zou zeggen ; ontdek meer over deze minerale producten en je huid zal je dankbaar zijn .minder vuiligheid in/op je huid. mensen met moeilijke huid of huidproblemen .probeer het zeker ! veel liefs,Chiara 

Chiara De Wever

AmiBoCosmetics

Madiha

AmiBo staat voor de afkorting van de naam van mijn dochtertje. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf geinspireerd door onze passie voor minerale make-up .

De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door middel van ons hoog selectie programma. Wij verkopen enkel de allerbeste kwaliteit in de minerale make-up.

Locatie

Adres

Zwartven 19, 2910 Essen

Openingsuren

Maandag tot vrijdag:

08:30 uur - 17:00 uur

Zaterdag:

10:00 uur - 17:00 uur

Zondag:

gesloten